ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ - ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ - ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕΛΗ - ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ - ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ- ΚΡΕΒΑΤΙΑ - ΑΕΡΟΣΤΡΩΜΑΤΑ + ΑΝΤΛΙΕΣ - ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ - ΦΟΡΕΙΑ - ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΑ - ΒΑΔΙΣΤΙΚΑ - ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ - ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ - ΖΩΝΕΣ - ΚΗΛΕΠΙΔΕΣΜΟΙ - ΣΛΙΠ ΚΗΛΗΣ - ΝΑΡΘΗΚΕΣ - ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ - ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕΣ - ΠΕΡΙΚΝΗΜΙΔΕΣ - ΚΑΡΠΟΔΑΧΤΥΛΑ - ΕΠΙΚΑΡΠΙΑ - ΚΟΛΑΡΑ - ΜΑΓΙΩ - ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟΙ + ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣΤΟΥ - ΕΙΔΗ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ - ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - ΘΗΛΑΣΜΟΥ - ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ - ΚΟΡΣΕΔΕΣ - ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΣΟΝ - ΚΑΛΤΣΕΣ - ΠΑΤΟΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ + ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΠΟΔΙΟΥ - ΠΙΖΑΜΕΣ - ΝΥΧΤΙΚΑ - ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ - ΠΑΝΕΣ - ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΑ - ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ - ΝΕΦΕΛΟΠΟΙΗΤΗΣ - CPAP

 

 

Πλαίσιο κειμένου:                                                                                      

Πλαίσιο κειμένου: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Με έδρα το Χαϊδάρι η εταιρεία SPONDYLUS, δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας με κύριο αντικείμενο τον εξοπλισμό Νοσοκομείων, Ιατρείων, αλλά και όλα τα αναλώσιμα υλικά αυτών.
Στο κατάστημά μας, εκτός από την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων που αφορούν τον εξοπλισμό, μπορείτε ακόμη να βρείτε όλα τα είδη Ορθοπεδικών αλλά και βοηθημάτων υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας που σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο μας προσωπικό μπορεί να δώσουν λύση για κάθε σας πρόβλημα.
Προτεραιότητα όλων μας είναι η άμεση ανταπόκριση της εταιρείας μας στις απαιτήσεις των  πελατών μας καθώς και η παροχή υπηρεσιών σε αυτούς σε προσωπικό επίπεδο.

Αξιοπιστία, Άμεση Εξυπηρέτηση, Εγγύηση!

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΑΜΕΙΩΝ

 

 

Σχετικοί Σύνδεσμοι

IKA

Disabled.gr

ΤΕΒΕ

ΟΠΑΔ

ΟΓΑ

 

ΠΛΟΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ !

Εθελοντική Αιμοδοσία

 

                Η εθελοντική αιμοδοσία σώζει ζωές. 
                       Δώσε αίμα, σώσε ζωές.
                          Δίνω αίμα, μετράει.
                    Δώσε ζωή, είναι στο αίμα σου.
            Πρόσφερε αίμα. Κάνε μια καρδιά να χτυπά.
     Γίνε και εσύ Εθελοντής Αιμοδότης, ΣΩΣΕ ΖΩΕΣ.

 

 

Είναι μερικά από τα μηνύματα που ακούμε καθημερινά.
Η αλήθεια είναι ότι οι ποσότητες αίματος που χρειάζεται η χώρα μας ξεπερνούν τις 620.000 μονάδες. Tο 54% προέρχεται από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του αρρώστου, το 37% από εθελοντές αιμοδότες και το υπόλοιπο από άλλες πηγές (Ένοπλες Δυνάμεις, Eλβετικό Eρυθρό Σταυρό). Από το εθελοντικό προσφερόμενο αίμα περίπου 220.000 μονάδες το 95% προσφέρεται από τους Συλλόγους και τις Oμάδες των Eθελοντών Aιμοδοτών και μόνο το 5% είναι από μεμονωμένους εθελοντές αιμοδότες.
ΣTOXOΣ μας, το προσφερόμενο αίμα να γίνει, 100% εθελοντικό. Η συχνότητα που μπορεί ένας αιμοδότης να δίνει αίμα είναι κάθε τρεις ή τέσσερις μήνες. Συνήθως οι τακτικοί αιμοδότες δίνουν αίμα τρεις φορές το χρόνο. Η ποσότητα που παίρνεται, με τελείως ανώδυνο τρόπο, δεν ξεπερνάει τα 450 γραμμάρια. Πολλά πολύτιμα προϊόντα (παράγωγα) παίρνονται από το αίμα, όπως το πλάσμα, τα ερυθρά και λευκά αιμοσφαίρια, τα αιμοπετάλια, οι παράγοντες πήξης, η γ-σφαιρίνη, η αλβουμίνη και άλλα.

   

 


 

Use Advanced Search

 

All Rights Reserved | © 2010  Spondylus.gr
Web design by Georgalas Eleftherios.